reklam

15 Temmuz 2009 Çarşamba

Irina Palm film izle

Yapım: 2007 ~ Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere
Tür: Dram
Yönetmen: Sam Garbarski
Senaryo: Sam Garbarski, Philippe Blasband,
Yapımcı: Diana Elbaum
Görüntü Yönetmeni: Christophe Beaucarne
Süre: 1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi: 02 Kasım 2007 (Türkiye)


Orta yaşlı Maggie torununun hayatını kurtaracak tedavi için gerekli olan parayı bulmak zorundadır. Bütün maddi kaynakları tükenen Maggie, tek oğlu Tom ve karısı Sarah ın azalan umutlarını ayakta tutmak için elinde geleni yapar.

Hostes aranıyor ilanı gözüne iliştiğinde ise kendini bir seks kulübünde bulur. İşin içeriği ise saygın, orta sınıf bir kadın için oldukça şaşırtıcıdır. Evini küçük Olly nin tedavi masraflarını karşılamak için çoktan satmış olan Maggie , en kısa yoldan para kazanmak için son şansı olan bu işi kabul eder.

Çekingen Maggie için seks dünyasındaki bu başlangıç oldukça zordur. Çokbilmiş iş arkadaşı Luisa, Maggie e yardımcı olur ve iki kadın arasında dokunaklı bir arkadaslık başlar. İşveren Miki işine bağlı Maggie yi arzulanan ve iyi kazanan Irina Palm a dönüştürür.

Maggie bundan böyle kendini yaşlı ve işe yaramaz olarak görmeyecektir.

Maggie nin bu çifte hayatı dedikoducu komşularının gözünden kaçmaz. Dik başlı kadın inatla sessizliğini korur, paranın kaynağını kendi oğlundan bile saklar. Fakat ortaya çıkması kaçınılmazdır ve Maggie ikiyüzlülüğün çirkin yüzüyle ve kendi vicdanıyla yüzleşmek zorundadır. Başını dik tutmaya çalışan Maggie aile sevgisinden başka şeyler de bulacaktır.

1. Parça


2. Parça


3. Parça


4. Parça


5. Parça


6. Parça


7. Parça

0 yorum: