reklam

14 Temmuz 2009 Salı

Kanlı Hesaplaşma - Shinjuku Incident (2009 ) Full izle

Tür : Aksiyon / Dram
Gösterim Tarihi : 12 Haziran 2009
Yönetmen : Tung-Shing Yee
Senaryo : Tung-Shing Yee , Tin Nam Chun
Görüntü Yönetmeni : Nobuyasu Kita
Müzik : Peter Kam
Yapım : 2009, Hong-Kong , 120 dk.

Oyuncular

Jackie Chan (Steelhead) , Naoto Takenaka (Inspector Kitano) , Daniel Wu (Jie) , Jinglei Xu (Xiu Xiu / Yuko Eguchi) , Bingbing Fan (Lily)

Filmin konusu

Tokyo’daki Çinli göçmenler, Japonlar tarafından kabul edilmemekte, hayatlarını saklanarak ve korku içinde sürdürmektedirler. Köşe bucak yaşanan bu hayatların Çin’in kuzeyinde sade ve dürüst bir hayat süren Steelhead tarafından anlaşılması oldukça zor bir durumdur.

Steelhead, bir süre önce Tokyo’ya giden kız arkadaşı Xiu Xiu’dan haber alamamaya başlayınca tehlikeli bir maceraya atılır ve kız arkadaşının peşinden yola koyulur. Steelhead, Tokyo’ya ulaştığında buradaki Çinli göçmenlerin sadece Japonlar’ın değil Çinli çetelerin de baskısı altında olduklarını görür. Kız arkadaşını ararken farkında olmadan bir yakuza ile karşı karşıya kalan Steelhead, ne tesadüftür ki yakuzayla karşılaşınca kız arkadaşını da bulmuş olur.

Ancak Xiu Xiu, Japon kimliği edinmiş ve bir yakuza olan Eguchi ile evlenmiştir. Steelhead arkadaşlarının güvenini kazamış ve Eguchi ile bir ortaklığa girişmiştir. Bir rakibini yenmesine yardım edince Eguchi ona Shinjuku’nun gece kulüplerinin yönetimini verir. Ancak Steelhead’in bu çete işlerine bulaşmak gibi bir niyeti yoktur. Tokyo’nun dışında yeni bir iş ve yeni bir aşk bulur. Fakat bu huzurlu yaşamı fazla uzun sürmez.





Kanlı Hesaplaşma Part 1




Kanlı Hesaplaşma Part 2




Kanlı Hesaplaşma Part 3





Kanlı Hesaplaşma Part 4




Kanlı Hesaplaşma Part 5




Kanlı Hesaplaşma Part 6




Kanlı Hesaplaşma Part 7





Kanlı Hesaplaşma Part 8



Etiketler:Kanlı Hesaplaşma izle, Kanlı Hesaplaşma filmini izle, Kanlı Hesaplaşma full izle, Kanlı Hesaplaşma direk izle, Kanlı Hesaplaşma seyret

0 yorum: