reklam

25 Temmuz 2009 Cumartesi

Mary (Türkçe Dublaj) full izle


Mary (Türkçe Dublaj) izle

Tür : Gerilim / Dram
Yönetmen : Abel Ferrara
Senaryo : Mario Isabella , Simone Lageoles , Abel Ferrara
Yapım : 2005, Fransa / ABD , 83 dk.
Oyuncular Juliette Binoche (Marie Palesi) , Matthew Modine (Tony Childress) , Forest Whitaker (Ted Younger) , Heather Graham , Ettore D’Alessandro (Apostle)
Konusu:Amerika’dan bambaşka karakterler. Hepsinin ortak özelliği, Mary Magdalene ile olan bağları. Tony Childress, saplantıları olan bir sinemacı, film çekiyor ve bazen oynuyor… THIS IS MY BLOOD (Bu Benim Kanım) adını taşıyan sıradışı bir filme başlıyor ve İsa rolünü bizzat yorumluyor. Bir süre sonra filmin başrolündeki Marie Palesi, yorucu bir çekim arasında aydınlanmak üzere, Mary Magdalene tarafından ziyaret ediliyor!
Aynı zamanlarda, üç aşağı beş yukarı, TV gazetecisi Ted Younger İsa’nın hayatı üzerine bir belgesel çekiyor. İşte bu belgeselin bombalı prömiyerinde olan oluyor ve acılı karakterler dinsel bir çekimle buluşuyor…
Abel Ferrara’dan ilgi çekici, müthiş kadrolu, sıradışı, dini yönleri olan bir çağdaş sinema örneği. Yönetmenin karışık eleştiriler alan ‘R Xmas’tan sonra çektiği ilk film. Sinemaya neredeyse 5 yıl ara veren Ferrara, Venedik’te Jüri Büyük Ödülü aldı.














0 yorum: