reklam

19 Temmuz 2009 Pazar

Öldüren Sis - The Mist izle film izle

Tür: Bilim Kurgu / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Korku / Psikolojik

Yönetmen: Frank Darabont

Senaryo: Stephen King (Kitap), Frank Darabont

Oyuncular: Julio Cedillo, Laurie Holden, Marcia Gay Harden, William Sadler, Thomas Jane, Andre Braugher, Alexa Davalos, Frances Sternhagen, Nathan Gamble, Jeffrey DeMunn, Kip Cummings, Dodie Brown, John F. Daniel, Taylor E. Brown, Jay Amor, Kevin Beard, Derek Cox-berg, Gregg Brazzel, Mathew Greer, Juan Gabriel Pareja, Walter Fauntleroy, Amin Joseph, Kelly Collins Lintz, Ginnie Randall, Tiffany Morgan, Kim Wall, Ron Clinton Smith, Sonny Franks, Ron Fagan

Konu: Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır.
Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar... Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür?
Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı?

1. Parça


2. Parça

0 yorum: