reklam

14 Temmuz 2009 Salı

Terminator 4: Kurtuluş - Terminator Salvation (2009) full izle

IMDB PUANI :6.2/10
TUR :Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Macera, Savaş
YONETMEN :McG
SENARYO :James Cameron, Paul Haggis, Jonathan Nolan, Michael Ferris, John Brancato, David C. Wilson, Gale Anne Hurd
MUZİK :Danny Elfman, Brad Fiedel
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ :Shane Hurlbut
YAPIMCI :Anjalika Mathur Nigam, Jeanne Allgood, James Middleton, Jeffrey Silver, Victor Kubicek, Moritz Borman, Derek Anderson
GOSTERİM TARİHİ :05 Haziran 2009 (Türkiye)
YAPIM :2009 / ABD, Almanya, İngiltere
SURE :130 Dk ..
Oyuncular :Christian Bale, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter, Bryce Dallas Howard, Anton Yelchin, Sam Worthington, Dylan Kenin, Alan D. Purwin, Chris Ashworth, Chris Browning, Emerson Brooks, Foued Zayani, Frank Powers, Greg Pitts






Filmin konusu:


Yıl 2018 ..


Mahşer Günü gelip, modern uygarlığı yıkarak geçti. Bir Terminatör ordusu kıyamet sonrası dünyada kol geziyor, terk edilmiş şehirlerde ve çöllerde saklanan insanları öldürüyor ya da yakalıyor. Ama hayatta kalan insanlardan oluşan küçük grupların organize olarak kurduğu Direniş hareketi, yeraltı sığınaklarında saklanıyor ve fırsat bulduğunda kendilerinden sayıca çok üstün düşman kuvvetlerine vuruyor.


Terminatörleri kontrol eden Skynet, 14 yıl önce bilinç kazanmış ve bir anda yaratıcılarına baş kaldırıp habersiz dünyaya nükleer kıyımı getirmiş bir yapay zekâ.
Mahşer Günü’nün geldiğini gören yalnızca bir kişi var. Kaderi, insanlığın kaderiyle bağlantılı olan tek kişi: John Connor (Christian Bale).
Dünya şimdi Connor’un hayatı boyunca uyarıldığı geleceğin eşiğinde. Ama yepyeni bir şey, insanlığın bu savaşta bir şansı olduğuna dair inancını sarstı: bu garip, yeni dünyada uyanmadan önce son hatırladığı, idam sırasını beklemek olan Marcus Wright’ın (Sam Worthington) ortaya çıkışı.
Connor, Marcus’un güvenilir biri olup olmadığına karar vermek zorundadır. Ancak Connor ve Marcus, Direniş’i tamamen bitirmek için yeni stratejiler geliştiren Skynet’in bitmek bilmeyen saldırılarına karşı koyabilmek için ortak bir zeminde durmalı, Skynet’e sızıp düşmanla yüz yüze gelmelidirler ..





Terminator 4: Kurtuluş - Terminator Salvation Part 1




Terminator 4: Kurtuluş - Terminator Salvation Part 2





Terminator 4: Kurtuluş - Terminator Salvation Part 3






Terminator 4: Kurtuluş - Terminator Salvation Part 4




Terminator 4: Kurtuluş - Terminator Salvation Part 5





Terminator 4: Kurtuluş - Terminator Salvation Part 6




Terminator 4: Kurtuluş - Terminator Salvation Part 7




Etiketler:Terminator 4 izle, Terminator 4 full izle, Terminator 4 full seyret, Terminator Salvation seyret, Terminator Salvation full izle , Terminator Salvation full seyret

ı

0 yorum: