reklam

8 Ağustos 2009 Cumartesi

Ayrılık / The Break-Up Filmi izle



Bir zamanlar mutlu bir çift olan Gary ile Brooke'un artık paylaşabileceği bir şey kalmamıştır. Ancak ikisi de inat ederek paylaştıkları evden ayrılmayı redddeder.


Böyle bir durumda çiftler arasında amansız bir savaşın patlaması kaçınılmazsıe. Evde meydan savaşları yaşandığını gören aileleri ve dostları çeşitli tavsiye ve yönlendirmelerle bu probleme çözüm bulmaya çalışır.
Gary'nin cephesinde en iyi arkadaşı Johnny O, eşitlikten yana emlakçı Riggleman, aynı zamanda iş ortağı da olan kardeşleri işkolik Dennis ile tatlı dilli Lupus vardır. Brooke'u tavsiyeleriyle yönlendirenler ise en iyi arkadaşı ve akıl hocası Addie, Addie'nin evcimen ruhlu kocası Andrew, müzisyen erkek kardeşi Richard, iyi niyetli annesi Bayan Meyers, galeri sahibi patronu Marilyn Dean ve açıkgözlü resepsiyonist Christopher'dan oluşur.

Dostlarının tavsiyeleri iyi niyetli ama çoğu zaman yanlıştır. Bu işin böyle yürümeyeceğini anlayan Gary–Brooke çifti sonunda gönül ilişkileriyle ilgili çok önemli bir gerçeğin farkına varacaklardır: Gönül ilişkileri gerçekten de boks maçına benzer. Kazanan ise maçın sonunda ringde ayakta kalmayı beceren değil, eldivenlerini zamanında indirmesini öğrenendir ..

Oyuncular: Jennifer Aniston, Vince Vaughn, Rebecca Spence, Justin Long, Joey Lauren Adams, Cole Hauser, Jason Bateman, Jon Favreau, Elaine Robinson, Ivan Sergei, Jacqueline Williams, Jane Alderman, Jane Hu, John Michael, Judy Davis, Peter Billingsley, Vernon Vaughn










0 yorum: