reklam

9 Ağustos 2009 Pazar

G-Force Filmi izle


Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: 3 Boyutlu , Aile , Aksiyon , Fantastik , Macera
Senaryo: Ted Elliott , Terry Rossio , Cormac Wibberley , Tim Firth , Hoyt Yeatman
Yapımcı: Jerry Bruckheimer , David P I James
Görüntü Yönetmeni: Bojan Bazelli
Görüntü Yönetmeni: Harry Gregson-Williams
Dağıtım: UIP Filmcilik
Filmin Websitesi: http://disney.go.com/disneypictures/gforce/
Süre: 1 saat 29 dk
Gösterim Tarihi: 18 Eylül 2009 (Türkiye)

Oyuncular: Bill Nighy , Kelli Garner , Will Arnett , Travis Davis , Mini Anden
Seslendirenler: Nicolas Cage , Penélope Cruz , Steve Buscemi , Sam Rockwell , Jon Favreau
Yönetmen: Hoyt Yeatman

Disney bu bir kayanın altında bulunanlar var. İşte bu iyi bir başlangıç noktası belirlemek için zor çok kusurları's.

İlk olarak, karakterleri çok sevimsiz bulunmaktadır. Bu tipik düz karakteri olan yukarıda karakter 'arzusu, nesnesel bir beylik siyah g-STA, gizemli yabancı, ve gıda beğenmektedir Jolly şişman adam's. Evet bu doğru, bu filmin fazlasıyla şişman adam, ben bir kez imkansız olan bir Feat sevimsiz yapar. Her ne kadar sevimsiz değil Zack Galifianakis (Alan Bu kalıntı olarak), çok sıkıcı olduğunu kim tüm Gine domuzu tren ajan oynamaktadır. Rağmen hiçbiri bu aktörler 'hatamdı, çok çalışmak az. Hangi sonraki noktaya bana getirir.

Betik, bu yazılmıştır her şaka düştü onun yüzüne düz korkunçtu. İşte Apocalypse gibi iyi bilinen filmleri Şimdi, Scarface, The Untouchables, referanslarını ama eğer yazar bunları koymak didn't çünkü doğal, ama çalıştı ziyade yapmak için belirlenen çünkü olarak de ben komik bulamadım sinemaya referanslar ve sadece herhangi bir yerine onlara takılı bu anlamda yapılmış sayılır. Bu film de biraz aptalca şakalar, bir şey olduğu için Disney stooped olmalıdır hiçbir zaman.

Müzik seçimleri ancak son Top 40 isabet şey, ve her film en az üç kez kullanılması gerektiği gibiydi. Sadece bir kez ben bu şarkıyı durumun mantıklı buldum.

Benim için tek redeeming kalitesi ve animasyon çok ve Steve Buscemi karakter, kimi yumuşak komik buldum iyi oldu. Ayrıca, bir çok Ben sevmediğim diğer filmler en kısa oldu.

Bu film için çocuk alarak, bu dikkate planlıyorsanız Ben hedef kitleyi bir parçası değilim ama tiyatroda çocuklar sadece bir kez ile güldü anlamak tüm film. Yine, bu gerçekten acı bir deneyim bu filmi görmek asla.
Yukarıdaki yorum size faydalı oldu mu?

0 yorum: