reklam

20 Eylül 2009 Pazar

Davetsiz / The Uninvited Türkçe Dublaj Filmi izle

Davetsiz Filmi 2009 / ABD Yapımlı bir filmdir. Konusunda gerilim,gizem, korku ve dram vardır. Filmin yönetmeni Thomas Guard, Charles Guard'dir. Film 29 Mayıs 2009 Tarihinde Gösterime girmiştir.Süresi 87 dakikadır.











19 Eylül 2009 Cumartesi

Lie With Me Filmi izle



Lie With Me – 2005 – +18 – Türkçe Altyazı

Erotik, Romantik



Tamara Faith Bergerin Kitabından vizyona geçmiş olan Lie With Me filmi 2005'de vizyona girmiştir. Bu film erotik ve romantik içerikleri barındırmaktadır.










Iz - Scar (2008) Türkçe Dublaj Online izle


Iz - Scar Filminin Türü yani konusu Gerilim, Korku ve suçtur.Amerikan filmi olan bu film 16 Ocak 2009 tarihinde gösterime girdi. Filmin yönetmeni ed Weintrob'dir.

Filmin Oyuncuları:Ashley Chomik, Angela Bettis, Devon Graye, Al Sapienza, Ben Cotton, Bill Baksa, Brandon Jay Mclaren, Brittney Wilson, Carey Feehan, Christopher Titus, Emma Duncan, James D. Hopkin, Kirby Bliss Blanton, Monika Mar-lee









Umut Filmini Online izle

Umut filmi Türkiye Yapımlı Filmidir.Yapım yılı 2008 olan bu filmin türü dramdır.Umut filminin yönetmeni ve senaryoyu düzenleyen Murat Aslan'dır. Müziği Mazlum Çimen'e aittir.Yapımcı;Mehmet Soyarslan, Bülent Helvacı'dır.Filmin süresi 1 saat 50 dk'dır.












14 Eylül 2009 Pazartesi

Çıplak Kızlar Sınıfı Erotik Film izle


Çıplak Kızlar Sınıfı Erotik Filmini Online izle

Dikkat: Bu film +18 içeriklidir. Yaşı 18'den küçük olan kişiler için zararlıdır.
Filmi izledikten sonra yorumlarınızı yazmayı unutmayın.İYİ SEYİRLER..




13 Eylül 2009 Pazar

joe black Online izle


Yapim:1998 , ABD
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Martin Brest
Senaryo:Jeff Reno, Ron Osborn, Kevin Wade
Oyuncular:Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani, Marcia Gay Harden, Gene Canfield, Jake Weber, Jeffrey Tambor, Julie Lund, June Squibb, Kay Gaffney, Leo Marks, Madeline N. Balmaceda, Marylouise Burke, Michelle Youell, Richard Clarke, Stephen Adly Guirgis, Steve Coats
Yapımcı:Martin Brest
Görüntü Yönetmeni:Emmanuel Lubezki
Müzik:Thomas Newman
Süre:2 saat 58 dk

Filmin Konusu:Joe Black Tesadüfen güzel bir kız ile lokantada tanışır.Paztaneden çıktıkdan sonra kızdan ayrılır ve arkasını dönüp kıza bakarken araba çarpar ve ölür.Ancak dünyaya ölüm meleği oalrak geri gönderilir.Aşık olduğu kızın babasının canını almaya gelir.


Part1



part2

>


Part3



part4




part5




part6

Deceiver Online izle




Deceiver filmi eski ABD filmlerindendir.Yapım yılı 1997 ve konusu Dram, Gerilim, Gizem, Suç'tur. Filmin Yönetmeni Josh Pate, Jonas Pate'dir ve yapımcı Peter Glatzer'dır.30 Ocak 1998'de ABD'de gösterime girmiştir.

Filmin Konusu: Parka ölü bir hayat kadının bulunması ve bu kadını öldürdüğü ile suçlanan Wayland’ın gerilim dolu hikayesi...



Part-1



Part-2



Part-3



Part-4

Moskova Aşkları Filmi izle 18+ Erotik Online izle



Yabancı erotik filmler arasına Moskova AsŞlari isimli yeni erotik film eklendi.Yapacağınız yorumlarda argo içeren sözcükler kullanmaktan kaçının. Eğer argo sözcüklerden kaçınırsanız yorumlarınız onaylanacaktır.Lafı fazla uzatmadan sizi erotik filminiz ile baş başa bırakayım.İYİ SEYİRLER.


Arzu Okay'ın Erotik Filmi Online izle



Arzu Okay Yeşilçam erotik filmleri çeviren ünlülerin başında gelmektedir. Kendisini çok sexi buluyorum. Siz nasıl buluyorsunuz bilemem. Arzu Okay'ın Erotik filmini izledikten sonra yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.


Gelinlerin Savaşı Türkçe Dublaj

Gelinlerin Savaşı Filmi bir ABD filmidir.Yapım yılı 2009 ve türü Komedi - Romantik'dir.Gelinlerin Savaşı Adlı filmin yönetmenliğini Gary Winick üstlenmektedir.Filmin süresi 1 1 saat 29 dk Türkiye'de gösterim tarihi ise 13 Şubat 2009' dur.

Filmin Konusu:

Birbirlerine çok yakın olan iki kız arkadaş Liv ve Emma çocukluk döneminde evlenip gelin olacağı hayalleri kurmaktadırlar. Ve düğünlerini yapmak istedikleri düğün salonu ise ew York’un en ünlü düğün mekanı The Plaza Hotel’dir.

İki arkadaş evlenme yaşına gelir ve evlenme teklifleri alırlar.Hayallerini gerçekleştirecez derken evlilik ofisinde yapılan bir hata sonucu aynı gün aynı saatte evleneceklerini öğrenirler.Acaba Live'mi Emma'mı The Plaza Hotel'DE düğününü yapacak. İşte 26 yıllık arkadaşlık burada saçaşa dönüşüyor. İyi olan Kazansın.


Part-1



Part-2



part-3



Part-4



Part-5

Üç Gün İçinde Öleceksin 2 Türkçe Dublaj izle


Üç Gün İçinde Öleceksin filmi 2006 yapım yılı olan bir Avusturya filmidir. Konusu gerilim, korku olan bu filmin yönetmeni Andreas Prochaska'dir. Filmin süresi 1 saat 37 dk'dır. Türkiye'de 29 Haziran 2007'de sinemada gösterimlere başlanmıştır.

Üç gün içinde Öleceksin Diğer Bilgiler;

Senaryo:Andreas Prochaska, Thomas Baum, Uli Brée
Yapımcı:Helmut Grasser
Görüntü Yönetmeni:David Slama
Müzik:Matthias Weber
Filmin Websitesi:www.in3tagen.com/tot.htm


Part-1



Part-2



Part-3



part4



part-5



Part-6