reklam

22 Temmuz 2009 Çarşamba

Altın Pusula - Golden Compass film izle

Tür : Gerilim - Fantastik - Aksiyon
Gösterim Tarihi : 7 Aralık 2007
Yönetmen : Chris Weitz
Senaryo : Chris Weitz , Philip Pullman (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Henry Braham
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım2: 2007, ABD

Oyuncular: Nicole Kidman (Marisa Coulter) , Daniel Craig (Lord Asriel) , Eva Green (Serafina Pekkala) , Kevin Bacon , John Hurt , Eric Bana , Sam Elliott (Lee Scoresby) , Ian McShane (Ragnar Sturlusson) , Simon McBurney (Fra Pavel) , Dakota Blue Richards (Lyra Belacqua)

Özet: Bildiğimiz dünyadan farklı yaratıkların olduğu bir evrende, Oxford’s Jordan Koleji’nde okuyan Lyra’nın en yakın dostu, yanından hiç ayırmadığı cini Pantalaimon’dur. Bir gün okulda cini ile birlikte duymaması gereken bir konuşmaya kulak misafiri olur. Hemen arkasından arkadaşlarından birinin kaçırılması ile birlikte hayatının en büyük maceralarından biri başlayacaktır.

Arkadaşının peşinden kuzeye doğru yol alırken zırhlı ayılarla, cadı kraliçelerle ve daha birçok ürkütücü yaratıkla karşılaşarak bir dolu maceranın içinden geçer. Ne kadar ürkütücü olursa olsun, artık geri dönüş yoktur; arkadaşını bulmak zorundadır.

Chris Weitz’in yönettiği Altın Pusula film izle, Philip Pullman’ın çok satan kitabından uyarlanmasının yanında, etkileyici kadrosu ile de dikkat çekiyor. Nicole Kidman, Daniel Craig, Eva Green, Kevin Bacon, John Hurt ve Eric Bana gibi başarılı isimlerin biraraya gelmiş olması bile film için heyecan duymamıza yetiyor!

1. Parça


2. Parça

0 yorum: