reklam

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Hicran Sokağı izle film

Tür: Dram
Görüntü Yönetmeni: Mahmut Yumuşak, Çetin Tunca
Müzik: Gökhan Kırdar
Dağıtım: Özen Film
Süre: 2 saat 10 dk
Gösterim Tarihi: 14 Aralık 2007 (Türkiye)


Özet: Bu, bir Boğaziçi semtinde yaşayan, orta kazançlı ya da yoksu, ama hep ümitli, birbirini seven, öfkelerde ve kavgalarda bile ölçülü insanların hikâyesidir.

Ufacıkken, annesiyle-babasının ayrılarak terkettikleri, yetimhanede büyümüş, namuslu, altın kalpli, yakışıklı. Şofben, musluk, ısıtıcı, bisiklet tamircisi Arifle Ölesiye sevdiği üniversiteli ve varlıklı bir ailenin kızı Leylanın hikâyesidir. Ailesi Leylayı vermeyecek. Leyla da evini ve semtini terkederek, kayıplara karışacaktır. Sonrasını film izle de seyredeceğiz.

Bu, Arif arkadaşımıza ümitsizce âşık öbür kızın. Güzel, tertemiz, sevgi dolu Müyesserin de hikâyesidir. Müyesserin annesi dul, iyi ahlaklı, çok sevimli, şeker (Kınaçiçeği) Şaziyenin. Seyyar köfte-piyazcı Laz Temelin. Eski ünlü şarkıcı Handan Aksesle, yaşlı aşığı Udi Şadi Beyin. Lokantacı Rıfkıyla, manav Adilin, tornacı Bekir babanın ve Yetimler yurdu müdiresi Zümrüt anne ile, karşı semtin belalası Caferin… Ve de Müyessere âşık kuruyemişçi-kurukahveci Sabrinin de hikâyesidir.terkeden Leyla ile, onun aşkıyla perişan Arifin sonları? Merak edenler, bunların hepsini "HİCRAN SOKAĞI"nı seyredip, öğrenecekler...

1. Parça


2. Parça


3. Parça


4. Parça


5. Parça


6. Parça

0 yorum: