reklam

24 Temmuz 2009 Cuma

Mahrem Şeyler izle


Tür : Erotik / Fantastik / Dram
Gösterim Tarihi : 23 Temmuz 2004
Yönetmen : Jean-Claude Brisseau
Senaryo : Jean-Claude Brisseau
Görüntü Yönetmeni : Wilfrid Sempé
Müzik : Julien Civange
Yapım : 2002, Fransa , 115 dk.


Oyuncular
Coralie Revel (Nathalie) , Sabrina Seyvecou (Sandrine) , Roger Mirmont (Delacroix) , Fabrice Deville (Christophe) , Blandine Bury (Charlotte) , Olivier Soler (Cadene)

Parisli Nathalie bir striptizcidir. Sandrine ise bir barmaid. İkisi de gece hayatının ucuzluklarına fazlasıyla aşinadır. İkisi de gözden düşmüş ve ikisi de sürekli kaybeden taraftadır. Bu durum canlarına tak ettiğinde ellerindeki en büyük -ve belki de tek- silahı, cinsel cazibelerini kullanarak sosyal hiyerarşinin basamaklarını hızla tırmanmak isterler.
Aralarında cinsel yakınlaşma da olan ikilinin hedefleri büyük bir şirketin patronunun oğlu Christophe olur. Önlerine gelen her engeli aşar, biraz gürültü çıkarırlar ama sonuçta ona ulaşmayı başarırlar. Oysa bazı değerlerden yoksun olan genç adam biraz fazla geniştir. Ve ava giden avcıları avlama riski hayli yüksektir.
2002′de gösterildiği Cannes’dan eleştirmenlerce çok beğenilen Mahrem Şeyler, zaman zaman çok sert olabilen bir film. Dünyanın en büyük refah toplumlarından biri olan ülkesinde, toplumsal eleştirinin dozunu yükseletebilecek bir alan yaratıyor ve bu alanı estetik ve sanatsal kaygıları da gözeterek dolduruyor.




















0 yorum: